Fellépők

Bohém Trió (Kecskemét)
„sokoldalú, változatos és persze bohém”
 
A Bohém Trió tagjai az 1985 óta működő Bohém Ragtime Jazz Banddel bejárták a világot, szerepeltek Európa és Amerika legnagyobb fesztiváljain, amikor a Scott Joplin Ragtime Fesztivál (USA) felkérésére 2006-ban triót alakítottak a zenekaron belül, s az amerikai bemutatkozás rendkívüli sikerét további meghívások követték. Azóta a nyolctagú zenekar fiókegyütteseként trióként és kvartettként is aktívak, felléptek Szerbiában, Erdélyben, Svácjban és Angliában. Németországban CD-jük jelent meg. Repertoárjukban a klasszikus ragtime-tól a New Orleans jazzen és a dixielanden át a swingig mindem tradicionális jazz stílus megtalálható.
A trió tagjai mindhárman eMeRTon-díjasak (2003), Ittzés Tamás a Scott Joplin Nemzetközi Ragtime Zeneszerzői Verseny 1. díjasa volt (2001), valamint 1994-ben és 1997-ben jelent meg szólóalbuma Amerikában a Pianomania lemezcégnél.
Bohém Trió: Mátrai Zoltán – klarinét, szaxofonok, Ittzés Tamás – zongora, ének, Falusi Alfréd – dob
bohem-bookcafe100508
 

HAPPY DIXIELAND BAND  (Balaton-felvidék)

A Happy Dixieland Band egy koncertfelkérés nyomán alakult 2011 tavaszán a 20-30-as évek hangulatát idézve. A zenekar tagjai már korábban is játszottak együtt egyéb formációkban, így egy újabb repertoár összeállítása nagy örömet szerzett a tagoknak.
A Happy Dixieland Band azóta számos nagy sikerű koncertet adott, rendezvényeken, fesztiválokon, megnyitókon, önálló estéken, hazai és külföldi közönség előtt egyaránt, repertoárjában és show műsorában folyamatosan megújulva. A kitűnő zenei minőség mellett fontos a hiteles korhű arculat, amely a 20-as évek sokszínű világát idézi. Mind a látvány, mind a profi zenészek nagyszerű játéka, valamint az ismert, fülbemászó dallamok felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást biztosítanak minden korosztály számára!

A Happy Dixieland Band rendkívül színes és zeneileg változatos műsorpalettáján népszerű dixieland, charleston és boogie-woogie dallamok is szerepelnek, de helyet kap a nosztalgia is magyar és idegennyelvű örökzöld dallamokkal, régi filmslágerekkel – instrumentálisan és vokálisan. A Happy Dixieland Band nevéhez híven könnyed hangulattal, örömzenével szórakoztatja a kedves közönséget és magas színvonalú zenei produkciójával vívja ki a szakma elismerését.

1779280_645534442174968_26387493_n

 

Tarnai Acoustic project

A Tarnai Acoustic és Electric Project már volt vendég Hegymagason, a JAZZmagas fesztivál keretében is. Igazi közönség-kedvencek! Fülbemászó jazz-blues-folk-rock dallamaik, egyedi hangviláguk számos alkalommal magával ragadta már a közönséget, és nemcsak a hometown Pécsett.

1395379_1428132200741361_1345088673_n

 

Hot Jazz Band

 

Mrs. Colombo

 

Vukán György

 

Dodgem

Gadó Gábor Trió

Omlett

 

Mayor’s Band

MayorsBand&Friends

 

Christian Plattner Trio (Bécs)

 

Tarnai Electric Project